S jakými výživovými trendy se setkáme v roce 2022 (část 1.)
17.01.22 14:28
Středomořská dieta, DASH dieta či flexitariánství. Začtěte se do první části naší série o dietách, na které v roce 2022 pravděpodobně narazíte.
17.01.22 14:28
Středomořská dieta, DASH dieta či flexitariánství. Začtěte se do první části naší série o dietách, na které v roce 2022 pravděpodobně narazíte.
10.01.22 14:38
Jirka měl pohyb celý život rád, ale jeho intenzita a frekvence se s přibývajícím věkem rapidně snižovala. Nakonec se ustálila na 107 kg, což mělo nakonec dopad na Jirkovo zdraví.
03.01.22 10:02
Méně jídla, více pohybu. To je základní pravidlo při hubnutí vycházející z faktu, že pokud máte větší výdej energie než její příjem, redukujete hmotnost. Opravdu to ale stačí?
22.12.21 13:45
Často se stává, že cukroví sníme opravdu velké množství z toho důvodu, že nám každý jednotlivý kousek přijde zanedbatelný. Jenomže není. Koukněte na přehled vánočních dobrot a jejich energetických hodnot, který jsme pro vás připravili.
05.12.21 14:04
Pro mnoho našich klientů je období svátků spojené s obavami z přibírání. A to je veliká škoda! Existuje totiž mnoho způsobů, jak si Vánoce užít se vším všudy, a přesto nebýt 1. ledna v šoku z váhového přírůstku.
30.11.21 10:02
Jak svátky zvládají naše STOBí odbornice. Jsou vzorem zdravého životního stylu i o Vánocích? Prozradíme vám předem, že každá z lektorek má jiný přístup a jiné tradice. Přesto žádnou po svátcích netrápí kila navíc.
16.11.21 21:30
Body positivity je hnutí, které hlásá přijetí vlastního těla a respekt k jeho částem bez ohledu na tvar či velikost. Vzniklo jako reakce na ve společnosti upřednostňovaný ideál krásy a štíhlosti, kterému se dokáže reálně přiblížit jen malé procento žen.
01.11.21 14:08
Hubla jsem mnohokrát. Počítala jsem kalorie, omezovala různé složky potravy - tuky, sacharidy, zejména cukry. Na ketodietě jsem rychle a razantně zhubla, ale pak stejně rychle přibrala, vyjmenovává Hanka své zkušenosti s hubnutím.
20.10.21 12:15
V oblasti zdraví, výživy a hubnutí se mohou vyjadřovat pomocí svých stránek i profilů lidé, kteří na to nemají patřičné vzdělání. Často čerpají pouze ze svých zkušeností, nebo nekriticky opakují polopravdy a mýty jiných. Jak poznat profily a stránky, kter
05.10.21 15:44
Kysané mléčné výrobky tvoří širokou paletu druhů mléčných výrobků, do kterých se při výrobě přidávají kysací mléčné kultury. Od druhu použité kultury se pak liší i vůně, chuť a textura samotného výrobku.
Z důvodu velkého zájmu o kurz v Praze jsme přidali ještě další živý kurz, který začíná již 20. 11.!